Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII

----

Prezentare generală

Acest site web este operat de S.C. BIOFY DISTRIBUTION S.R.L. De-a lungul site-ului, Termenii "noi", "noi" și "al nostru" se referă la S.C. BIOFY DISTRIBUTION S.R.L. S.C. BIOFY DISTRIBUTION S.R.L oferă acest site web, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe acest site pentru dvs., utilizatorul, condiționat de acceptarea tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și anunțurilor menționate aici.


Vizitând site-ul nostru și/ sau achiziționând ceva de la noi, vă angajați în "serviciul" nostru și sunteți de acord să respectați următorii termeni și condiții ("Termeni și Condiții", "termeni"), inclusiv acei termeni și Condiții și politici suplimentare la care se face referire aici și/sau disponibile prin hyperlink. Acești Termeni și Condiții se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, fără limitare, utilizatorii care sunt browsere, furnizori, clienți, comercianți și/ sau contribuitori ai conținutului.
Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui Acord, atunci este posibil să nu accesați site-ul sau să utilizați niciun serviciu. Dacă acești Termeni și Condiții sunt considerați o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la acești Termeni și Condiții.

Orice caracteristici sau instrumente noi care sunt adăugate la magazinul curent vor fi, de asemenea, supuse termenilor și Condițiilor. Puteți consulta cea mai recentă versiune a termenilor și condițiilor în orice moment pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și Condiții prin postarea de actualizări și/sau modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea în continuare sau accesul la site-ul web după postarea oricăror modificări constituie acceptarea acestor modificări.
Magazinul nostru este găzduit pe Shopify Inc. Acestea ne oferă platforma de comerț electronic online care ne permite să vă Vindem produsele și serviciile noastre.

SECȚIUNEA 1-TERMENII MAGAZINULUI ONLINE

Acceptând acești Termeni și Condiții, declarați că aveți cel puțin vârsta majoratului în statul sau provincia dvs. de reședință sau că aveți vârsta majoratului în statul sau provincia dvs. de reședință și ne-ați dat consimțământul dvs. pentru a permite oricărei persoane aflate în întreținerea dvs. minoră să utilizeze acest site.

Nu puteți utiliza produsele noastre în niciun scop ilegal sau neautorizat și nici nu puteți, în utilizarea Serviciului, să încălcați nicio lege din jurisdicția dvs. (inclusiv, dar fără a se limita la legile privind drepturile de autor).

Nu trebuie să transmiteți viermi sau viruși sau orice cod de natură distructivă.

O încălcare sau încălcare a oricăruia dintre termeni va duce la încetarea imediată a serviciilor dvs.

SECȚIUNEA 2-CONDIȚII GENERALE

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul oricui, din orice motiv, în orice moment.

Înțelegeți că conținutul dvs. (fără a include informațiile cardului de credit) poate fi transferat necriptat și implică (a) transmisii prin diferite rețele; și (b) modificări pentru a se conforma și adapta cerințelor tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile cardului de Credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele.

Sunteți de acord să nu reproduceți, duplicați, copiați, vindeți, revindeți sau exploatați nicio porțiune a serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la serviciu sau orice contact de pe site-ul web prin care este furnizat serviciul, fără permisiunea expresă scrisă a noastră.

Titlurile utilizate în acest Acord sunt incluse doar pentru comoditate și nu vor limita sau afecta în alt mod acești Termeni.

SECȚIUNEA 3-EXACTITATEA, EXHAUSTIVITATEA ȘI ACTUALITATEA INFORMAȚIILOR

Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt corecte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat doar pentru informații generale și nu ar trebui să se bazeze sau să fie utilizat ca bază unică pentru luarea deciziilor fără consultarea surselor de informații primare, mai precise, mai complete sau mai oportune. Orice încredere pe materialul de pe acest site este pe propriul risc.

Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice, în mod necesar, nu sunt actuale și sunt furnizate numai pentru referință. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem nicio obligație de a actualiza nicio informație de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dvs. să monitorizați modificările aduse site-ului nostru.

SECȚIUNEA 4-MODIFICĂRI ALE SERVICIULUI ȘI PREȚURILOR

Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Ne rezervăm dreptul în orice moment de a modifica sau întrerupe serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia) fără notificare în orice moment.

Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de nicio terță parte pentru nicio modificare, modificare de preț, suspendare sau întrerupere a serviciului.

Secțiunea 5-produse sau servicii (dacă este cazul)

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate numai în conformitate cu Politica noastră de returnare. Pentru a vedea politica noastră de returnare.

Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai exact posibil culorile și imaginile produselor noastre care apar la magazin. Nu putem garanta că afișajul monitorului computerului dvs. de orice culoare va fi corect.
Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, să limităm vânzările produselor sau serviciilor noastre către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile oricăror produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurile produselor pot fi modificate oricând fără notificare, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu făcut pe acest site este nulă acolo unde este interzisă.

Nu garantăm că calitatea oricăror produse, servicii, informații sau alte materiale achiziționate sau obținute de dvs. va satisface așteptările dvs. sau că orice erori din serviciu vor fi corectate.

SECȚIUNEA 6-ACURATEȚEA FACTURĂRII ȘI A INFORMAȚIILOR DESPRE CONT

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o plasați la noi. Putem, la discreția noastră, să limităm sau să anulăm cantitățile achiziționate pe persoană, pe gospodărie sau pe comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de sau sub același cont de client, același card de credit și/sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și/sau expediere. În cazul în care efectuăm o modificare sau anulăm o comandă, putem încerca să vă notificăm contactând adresa de e-mail și/sau adresa de facturare/numărul de telefon furnizat în momentul efectuării Comenzii. Ne rezervăm dreptul de a limita sau interzice comenzile care, în opinia noastră, par a fi plasate de dealeri, revânzători sau distribuitori.
Sunteți de acord să furnizați informații actuale, complete și exacte despre cumpărare și cont pentru toate achizițiile efectuate la magazinul nostru. Sunteți de acord să vă actualizați cu promptitudine contul și alte informații, inclusiv adresa dvs. de e-mail și numerele cardului de credit și datele de expirare, astfel încât să vă putem finaliza tranzacțiile și să vă contactăm după cum este necesar.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politica noastră de returnare.

SECȚIUNEA 7-INSTRUMENTE OPȚIONALE

Vă putem oferi acces la instrumente terțe asupra cărora nu monitorizăm și nu avem niciun control sau intrare.

Recunoașteți și sunteți de acord că oferim acces la astfel de instrumente "așa cum este" și "așa cum este disponibil" fără garanții, reprezentări sau condiții de orice fel și fără nicio aprobare. Nu vom avea nicio răspundere care decurge din sau în legătură cu utilizarea de către dvs. a instrumentelor opționale ale terților.

Orice utilizare de către dvs. a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este în întregime pe propriul dvs. risc și discreție și ar trebui să vă asigurați că sunteți familiarizat și aprobați termenii pe care instrumentele sunt furnizate de furnizorii terți relevanți.

De asemenea, în viitor, putem oferi noi servicii și/sau caracteristici prin intermediul site-ului web (inclusiv lansarea de noi instrumente și resurse). Aceste caracteristici și/sau servicii noi vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni și Condiții.

SECȚIUNEA 8-LEGĂTURI TERȚE

Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul serviciului nostru pot include materiale de la terți.

Linkurile terților de pe acest site vă pot direcționa către site-uri terțe care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau exactității și nu garantăm și nu vom avea nicio răspundere sau responsabilitate pentru materialele sau site-urile web ale terților sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale terților.

Nu suntem răspunzători pentru niciun prejudiciu sau daune legate de achiziționarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte tranzacții efectuate în legătură cu site-urile web ale unor terțe părți. Vă rugăm să examinați cu atenție politicile și practicile terților și să vă asigurați că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Reclamațiile, reclamațiile, preocupările sau întrebările referitoare la produsele terților ar trebui direcționate către terți.

SECȚIUNEA 9-COMENTARIILE UTILIZATORILOR, FEEDBACK-UL ȘI ALTE TRIMITERI

Dacă, la cererea noastră, trimiteți anumite trimiteri specifice (de exemplu, înscrieri la concurs) sau fără o solicitare din partea noastră, trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă sau în alt mod (colectiv, 'comentarii'), sunteți de acord că putem, în orice moment, fără restricții, să edităm, să copiem, să publicăm, să distribuim, să traducem și să folosim în orice alt mod orice comentarii pe care ni le transmiteți. Suntem și nu vom avea nicio obligație (1) de a păstra orice comentarii în mod confidențial; (2) de a plăti despăgubiri pentru orice comentarii; sau (3) pentru a răspunde la orice comentarii.
Putem, dar nu avem nicio obligație de a monitoriza, edita sau elimina conținutul pe care îl determinăm, la discreția noastră, ca fiind ilegal, ofensator, amenințător, calomnios, defăimător, pornografic, obscen sau inacceptabil în alt mod sau încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți sau acești Termeni de serviciu.
Sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor încălca niciun drept al unei terțe părți, inclusiv dreptul de autor, marca comercială, confidențialitatea, personalitatea sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor conține materiale calomnioase sau ilegale, abuzive sau obscene și nu vor conține niciun virus informatic sau alt malware care ar putea afecta în vreun fel funcționarea Serviciului sau a oricărui site web aferent. Nu aveți dreptul să utilizați o adresă de e-mail falsă, să vă prefaceți că sunteți altcineva decât dvs. sau să ne induceți în eroare în alt mod pe noi sau pe terți cu privire la originea oricăror comentarii. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentarii pe care le faceți și acuratețea acestora. Nu ne asumăm nicio responsabilitate și nu ne asumăm nicio răspundere pentru comentariile postate de dvs. sau de orice terță parte.

SECȚIUNEA 10-INFORMAȚII PERSONALE

Transmiterea de către dvs. a informațiilor personale prin intermediul magazinului este guvernată de politica noastră de Confidențialitate. Pentru a vizualiza Politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să consultați [LINK către Politica de confidențialitate]

SECȚIUNEA 11-ERORI, INEXACTITĂȚI ȘI OMISIUNI

Ocazional, pot exista informații pe site-ul nostru sau în serviciu care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care se pot referi la descrierile produselor, prețuri, promoții, oferte, taxe de expediere a produselor, timpi de tranzit și disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informațiile sau de a anula comenzile dacă orice informație din serviciu sau de pe orice site web asociat este inexactă în orice moment fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda).

Nu ne asumăm nicio obligație de a actualiza, modifica sau clarifica informațiile din serviciu sau de pe orice site web aferent, inclusiv, fără limitare, informații despre prețuri, cu excepția cazurilor prevăzute de lege. Nicio dată de actualizare sau reîmprospătare specificată aplicată în serviciu sau pe orice site web aferent nu trebuie luată pentru a indica faptul că toate informațiile din serviciu sau de pe orice site web aferent au fost modificate sau actualizate.

SECȚIUNEA 12-UTILIZĂRI INTERZISE

În plus față de alte interdicții prevăzute în Termenii și Condițiile, vi se interzice utilizarea site-ului sau a conținutului acestuia:
(a) pentru orice scop ilegal; (b) să solicite altora să efectueze sau să participe la orice acte ilegale; (c) să încalce orice reglementări, reguli, legi sau ordonanțe locale internaționale, federale, provinciale sau de stat; (d) să încalce sau să încalce drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) să hărțuiască, să abuzeze, să insulte, să dăuneze, să defăimeze, să calomnieze, să informații;
(g) să încarce sau să transmită viruși sau orice alt tip de cod rău intenționat care va sau poate fi utilizat în orice mod care va afecta funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site web asociat, a altor site-uri web sau a Internetului; (h) să colecteze sau să urmărească informațiile personale ale altora; (i) la spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape; (j) pentru orice scop obscen sau imoral; sau (k) să interfereze sau să eludeze caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site web asociat, ale altor site-uri web sau ale Internetului. Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea de către dvs. a Serviciului sau a oricărui site web aferent pentru încălcarea oricăreia dintre utilizările interzise.

SECȚIUNEA 13-RENUNȚAREA LA GARANȚII; LIMITAREA RĂSPUNDERII

Nu garantăm, reprezentăm sau garantăm că utilizarea de către dvs. a serviciului nostru va fi neîntreruptă, în timp util, sigură sau fără erori.

Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute din utilizarea Serviciului vor fi corecte sau fiabile.

Sunteți de acord că, din când în când, putem elimina serviciul pentru perioade nedeterminate de timp sau putem anula serviciul în orice moment, fără notificare.
Sunteți de acord în mod expres că utilizarea sau incapacitatea dvs. de a utiliza serviciul este pe riscul dvs. exclusiv. Serviciul și toate produsele și Serviciile livrate către dvs. prin intermediul serviciului sunt (cu excepția celor menționate în mod expres de noi) furnizate 'așa cum sunt' și 'așa cum sunt disponibile' pentru utilizarea dvs., fără nicio reprezentare, garanții sau condiții de orice fel, explicite sau implicite, inclusiv toate garanțiile sau condițiile implicite de vandabilitate, calitate comercială, potrivire pentru un anumit scop, durabilitate, titlu și neîncălcare.
În niciun caz S.C. BIOFY DISTRIBUTION S.R.L, directorii, ofițerii, angajații, afiliații, agenții, contractanții, stagiarii, furnizorii, furnizorii de servicii sau licențiatorii noștri nu vor fi răspunzători pentru orice vătămare, pierdere, revendicare sau orice daune directe, indirecte, incidentale, punitive, speciale sau consecvente de orice fel, inclusiv, fără limitare profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de înlocuire sau orice daune similare, indiferent dacă se bazează pe contract, delict (inclusiv neglijență), răspundere strictă sau altfel, care decurg din utilizarea de către dvs. a oricărui serviciu sau a oricăror produse achiziționate folosind serviciul, sau pentru orice altă reclamație legată în orice mod de utilizarea de către dvs. a serviciului sau a oricărui produs, inclusiv, dar fără a se limita la, orice erori sau omisiuni în orice conținut sau orice pierdere sau deteriorare de orice fel suferită ca urmare a utilizării serviciului sau a oricărui conținut (sau produs) postat, transmis sau pus la dispoziție în alt mod prin intermediul serviciului, chiar dacă li se recomandă posibilitatea.
Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daune indirecte sau incidentale, în astfel de state sau jurisdicții, răspunderea noastră va fi limitată în măsura maximă permisă de lege.

SECȚIUNEA 14-DESPĂGUBIRI

Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să exonerați de răspundere S.C. BIOFY DISTRIBUTION S.R.L și societatea-mamă, filialele, afiliații, partenerii, ofițerii, directorii, agenții, contractanții, licențiatorii, furnizorii de servicii, subcontractanții, furnizorii, stagiarii și angajații noștri de orice pretenție sau cerere, inclusiv onorarii rezonabile ale avocaților, făcute de orice terță parte din cauza sau care rezultă din încălcarea de către dvs. a acestor Termeni și Condiții sau a documentelor pe care le încorporează prin referință sau încălcarea de către dvs. a oricărei legi sau a drepturilor unei terțe părți.

SECȚIUNEA 15-SEPARABILITATE

În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni și condiții este determinată a fi ilegală, nulă sau inaplicabilă, o astfel de prevedere va fi totuși executorie în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, iar porțiunea inaplicabilă va fi considerată a fi separată de acești Termeni și Condiții, o astfel de determinare nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricăror alte prevederi rămase.

SECȚIUNEA 16-REZILIEREA

Obligațiile și obligațiile părților suportate înainte de data rezilierii vor supraviețui rezilierii prezentului acord în toate scopurile.

Acești Termeni și Condiții sunt în vigoare, cu excepția cazului în care și până când sunt reziliați de dvs. sau de noi. Puteți rezilia acești Termeni și Condiții în orice moment, notificându-ne că nu mai doriți să utilizați Serviciile noastre sau când încetați să utilizați site-ul nostru.
Dacă, în opinia noastră, nu reușiți sau suspectăm că nu ați reușit să respectați orice termen sau prevedere a acestor Termeni și Condiții, putem, de asemenea, să reziliem prezentul acord în orice moment fără notificare și veți rămâne răspunzător pentru toate sumele datorate până la și inclusiv data rezilierii; și/sau, în consecință, vă putem refuza accesul la serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).

SECȚIUNEA 17-ÎNTREGUL ACORD

Eșecul nostru de a exercita sau de a pune în aplicare orice drept sau prevedere a acestor Termeni și Condiții nu va constitui o renunțare la un astfel de drept sau prevedere.

Acești Termeni și Condiții și orice politici sau reguli de funcționare postate de noi pe acest site sau în ceea ce privește serviciul constituie întregul acord și înțelegere între dvs. și noi și guvernează utilizarea de către dvs. a serviciului, înlocuind orice acorduri, comunicări și propuneri anterioare sau contemporane, orale sau scrise, între dvs. și noi (inclusiv, dar fără a se limita la, orice versiuni anterioare ale termenilor și condițiilor).
Orice ambiguități în interpretarea acestor Termeni și Condiții nu vor fi interpretate împotriva părții redactoare.

SECȚIUNEA 18-LEGEA APLICABILĂ

Acești Termeni și Condiții și orice acorduri separate prin care vă oferim servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România.

SECȚIUNEA 19-MODIFICĂRI ALE TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

Puteți consulta cea mai recentă versiune a termenilor și condițiilor în orice moment la această pagină.

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și Condiții prin postarea de actualizări și modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic site-ul nostru pentru modificări. Utilizarea continuă sau accesul la site-ul nostru sau la serviciu în urma postării oricăror modificări ale acestor Termeni și Condiții constituie acceptarea acestor modificări.

SECȚIUNEA 20-INFORMAȚII DE CONTACT

Întrebările despre termenii și Condițiile ar trebui să ne fie trimise la office@artes.md

Informațiile noastre de contact sunt postate mai jos:


Artes Gallery
office@artes-gallery.ro

Sat. Obrijeni, Comuna Popești, Construcția 78-C1, c.f. nr. 60908, Județul Iași

Număr companie: 38096364

J22/2671/11.08.2017