Livrare și transport

COSTURI DE LIVRARE:

– 50 RON (România) 2-4 zile pentru comenzile care se află în aria de acoperire a curierului Fan Courier (România).

– 100 MDL (R.Moldova) 1-3 zile pentru comenzile care se află în aria de acoperire a curierului Fan Courier (R.Moldova).

Vânzătorul nu este răspunzător pentru întârzierile ce pot apărea în procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat.

Comenzile plasate în zilele de sâmbăta și duminica sau de sărbători legale vor fi procesate și confirmate în prima zi lucrătoare.
Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au fost livrate în stare bună. Clientul iși exprimă acordul explicit la semnarea de primire cu privire la faptul că a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda și cu nevoile acestuia.

Vânzătorul își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de el care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzantelor legii românești.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de Vânzător față de orice Client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzatoare este valoarea sumei încasate de Vânzător de la acest Client.