Despre Noi

Bine ați venit la Artes Gallery - locul în care arta devine vie! Suntem o galerie de artă cu o producție proprie de icoane, crucifixe, tablouri și suveniruri, într-un stil unic și inspirat. Cu pasiunea noastră pentru artă, aducem la viață opere de artă cu adevărat remarcabile.

La Artes Gallery, ne mândrim cu colecția noastră diversificată și creativitatea neîngrădită, oferindu-vă posibilitatea de a vă înfrumuseța casa sau biroul cu opere autentice și originale. Fie că căutați să vă exprimați credința prin icoane sau să vă bucurați de frumusețea tablourilor noastre, suntem aici pentru a vă inspira și încânta.

Cu o echipă talentată de artiști și artizani, asigurăm că fiecare detaliu al fiecărei creații este lucrat cu atenție și pasiune. Galeria noastră reprezintă o destinație pentru iubitorii de artă și pentru cei care apreciază autenticitatea și frumusețea unei opere realizate cu suflet.

Vă așteptăm cu drag să descoperiți universul nostru artistic și să vă bucurați de emoțiile și povestea fiecărei lucrări expuse în Artes Gallery.

 

Expoziții începând cu anul 2009

- Art Expo (2009) Moldexpo

- Indagra (2010) Romexpo

- Fabricat în Moldova (2011) Moldexpo

- Formula Rukodeliya (2013) VDNH

- Art Expo (2015) Moldexpo

- TIBCO (2018) Romexpo

- Artă și Antichități (2019) Palas Mall Iași

- Artă și Antichități (2020) Palas Mall Iași